...

Zakelijke kansen

Kansen voor elke ondernemer; groot & klein

Volt telt jaarlijks duizenden bezoekers. Gebruik dit ook voor jouw business!

Narrowcasting

Ons narrowcasting systeem stelt u in staat om uw boodschap over te brengen aan duizenden mensen per jaar en deze boodschap te koppelen aan een positieve emotie. Het narrowcasting systeem rouleert de afbeeldingen. U komt dus meerdere keren op een avond voorbij.
 • Prijs vanaf
  50 euro per maand
 • Termijn
  Jaarlijks

Banner reclame

Volt heeft een banner tegen de gevel hangen met het programma erop gepresenteerd. Deze banner wordt maandelijk gewisseld. Wilt u zich hier op profileren. Dat kan.
 • Prijs vanaf:
  75 euro per banner
 • Termijn
  Per banner.

Posterframes

Volt heeft meerdere posterframes. Deze frames hangen zowel in het café, gangen als de toiletruimtes. Ook u kunt uw boodschap overbrengen via één of meerdere frames. We hebben de beschikking over A3 en A1 frames.
 • Prijs vanaf
  25 euro per maand (A3)
 • Termijn
  Maandelijks

powerbank

De Powerbank is onze businessclub. Jaarlijks organiseren we enkele zakelijk bijeenkomsten waar er de mogelijkheid bestaat om je bedrijf te promoten, te genieten van inhoudelijke presenaties, maar belangijker nog ook om te genieten met andere ondernemers van een hapje en een drankje. Als lid van de Powerbank geniet je tevens van enkele voordelen zoals gratis concert bezoeken en kortingen op de verschillende promotiekanalen.
 • Prijs vanaf
  Tijdelijk 300 euro per jaar (normaal 600)
 • Termijn
  Jaarlijks

Sponsor

Geloof je in cultuur als belangrijke vestigingsfactor van de stad Sittard-Geleen en geniet je van muziek, maar ben je niet specifiek op zoek naar extra promotiemogelijkheden dan kun je natuurlijk ook gewoon sponsor worden.

Je kunt eenmalig, maandelijks of jaarlijks een donatie naar eigen inzicht maken. We zullen elk jaar een aantal doelen uitzetten om het ontvangen sponsor bedrag te besteden. Jij als sponsor hebt inspraak in waar dit geld naar toe gaat. Zo weet je zeker dat je geld wordt besteed aan de leefbaarheid van de stad en heb je tevens inzicht waar het naartoe gaat.

Heb je hier vragen over, neem dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
 • Prijs vanaf
  Volledig naar eigen inzicht
 • Termijn
  Eénmalig, maandelijks of jaarlijks

Partnership

Naast bovenstaande promotie mogelijkheden kunnen we het ook nog een stapje verder brengen. Wat dacht u van een partnership? U wordt dan officieel partner van Volt. We zullen uw logo dan op alle uitingen meenemen (denk aan posters, website en ook ticket). U associeert uw merk met de positiviteit van de popcultuur.
 • Prijs vanaf
  2000 euro per jaar
 • Termijn
  Jaarlijks
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.
Waar kan ik tickets kopen?

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Activetickets geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij MusicMachine in Sittard-Geleen.

Ruimte huren bij Volt?

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contact met Volt?
Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bereikbaarheid en parkeren?
Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
Eten voor de show?
Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
Overnachten?
Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl
Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
Mogelijkheden voor mindervaliden?
Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
Leeftijdsrestricties?

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
Specificaties over het geluid?

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Afgelast, wat nu?
Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
Verplaatst, wat nu?
In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
Geeft Volt geld terug?
Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
 • Tel
  +31 46 4007353
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Bank
  NL28RABO0187610355
 • KVK
  41073603
 • BTW
  NL808806245B01
 • Adres
  Odasingel 88
  6131 GZ Sittard
 • Cookieverklaring
 • Privacyverklaring

logo volt

Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
Voor informatie klik hier.