...

blank

 • zo 24 mrt

  Podiumvrees 2019

  Dagen
  :
  Uur
  :
  Minuten
  :
  Seconden


 • prijzen en tijden

  DATUM / LOCATIE
  Datum:
  Locatie:
  Leeftijd:
  zo 24 mrt
  Grote zaal
  11+
  PRIJZEN
  Kaartprijs
  GRATIS

  TIJDEN
  Open:
  Aanvang:
  Sluiting:
  14:00u
  14:00u
  18:30u


  PODIUMVREES 2019

  Véél animo van regionale bands voor jubilerend Mama’s Pride. Hoog aantal aanmeldingen voor bandcontest Podiumvrees.

  Twee finales: zondagmiddag 24 maart in Poppodium Volt​ #Sittard en zaterdagavond de 30e maart in De Reunie #Geleen​. Het enige Moederdag-popfestival in Nederland opent jaarlijks 'de affiche' voor regionale bands. Het aantal aanmeldingen overtrof dit jaar de stoutste verwachtingen; uiteindelijk moest de pre-jury uit bijna 50 inzendingen een keuze maken. "Je merkt echt dat na 24 jaar Mama's Pride Festival​ iedereen op die 25e editie wil staan." merkt Podiumvrees​-voorzitter Rico Meijers​ enthousiast op en vervolgt: "Ook de kwaliteit van de aanmeldingen is ongekend hoog".

  Uiteindelijk is de keuze gevallen op elf bands, vier singer-/songwriters en vier dj's. "Dus we moeten wel twee finales organiseren" vult Podiumvrees-mede-organisator Fabian Magielka​ aan. "De eerste finale is zondagmiddag 24 maart aanstaande vanaf 14:00 uur in Poppodium Volt Sittard. Daar staan 6 bands en is de finale van de singer-songwriters. Eén week later - zaterdag 30 maart strijden vanaf 21:00 uur in de 2e bandfinale in De Reünie Geleen nog vijf bands en daar komen ook de dj's aan bod."

  Er gaat dus één band, één singer-songwriter en één dj winnen. Zij staan op die 25e editie van het Mama's Pride Festival. Diverse vakjury's vellen het finale oordeel. In Volt strijden zondagmiddag 23 maart de volgende bands: Ape Attack​, Assume The Worst​, Bard, Daddy Unchained​, Indigo en Two & a Half Pennies​. In de singer-/songwriters finale aldaar staan: Arjanne, Ferdie den Boer​, Kars Grit​ en Robert Green & Evergreen Recordings​.
  Eén week later - zaterdag 30 maart - treden in de grote zaal van De Reünie Geleen aan: Buzzard's Brew​, La Morta, Point Break​, TwentySeven​ en Under False Names​. Na deze bandfinale wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt, dat zal rond 00:30 uur zijn. Ook weten we dan welke dj wint; om die plek strijden: Guillaume Colson, DJ Lorenzo​, TigerHeart​ en Straatvrees​.

  De entree is gratis (een vrije gave, goed voor een Mama's Pride-polsbandje, wordt op prijs gesteld). Supporters van al deze acts en geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom.

  Poster: The Wee Fox​, Karlijn Dado​.
  Foto-model: Jesse Deledda​.

  Deel dit event:

  Kijk ook eens bij deze shows

  
  De Kift vr 19 apr 2019

  De Kift

  Speelt Top 30!
  vr 19 apr

  Grote zaal / DEUR: 19:00 / TICKETS: 14,00
  Pop-Rock

  vr 19 apr
  Grote zaal
  DEUR: 19:00 uur
  TICKETS: 14,00
  Pop-Rock

  
  Deep Blue Something za 25 mei 2019

  Deep Blue Something

  Bekend van wereldhit 'Breakfast at Tiffany's'
  za 25 mei

  Grote zaal / DEUR: 19:00 / TICKETS: 20,00
  Pop-Rock

  za 25 mei
  Grote zaal
  DEUR: 19:00 uur
  TICKETS: 20,00
  Pop-Rock

  
  X Raiders vr 10 mei 2019
  vr 10 mei

  Kleine zaal / DEUR: 20:00 / TICKETS: 5,00
  Pop-Rock

  vr 10 mei
  Kleine zaal
  DEUR: 20:00 uur
  TICKETS: 5,00
  Pop-Rock

  FAQ
  De meest gestelde vragen bij Volt.
  Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Activetickets geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij MusicMachine in Sittard-Geleen.

  Ruimte huren bij Volt?

  Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Contact met Volt?
  Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Bereikbaarheid en parkeren?
  Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

  Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

  Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
  Eten voor de show?
  Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
  Overnachten?
  Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
  Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
  Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
  Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
  Stadsboerderij / www.weva.nl
  Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
  Mogelijkheden voor mindervaliden?
  Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
  Leeftijdsrestricties?

  Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

  Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
  Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
  Specificaties over het geluid?

  Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

  Afgelast, wat nu?
  Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
  Verplaatst, wat nu?
  In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
  Geeft Volt geld terug?
  Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
  • Tel
   +31 46 4007353
  • Email
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bank
   NL28RABO0187610355
  • KVK
   41073603
  • BTW
   NL808806245B01
  • Adres
   Odasingel 88
   6131 GZ Sittard
  • Cookieverklaring
  • Privacyverklaring

  logo volt

  Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
  Voor informatie klik hier.