...

blank

 • zo 3 feb

  Kunstbende Limburg

  Dagen
  :
  Uur
  :
  Minuten
  :
  Seconden


 • prijzen en tijden

  DATUM / LOCATIE
  Datum:
  Locatie:
  Leeftijd:
  zo 3 feb
  Max
  13+
  PRIJZEN
  Kaartprijs
  GRATIS

  TIJDEN
  Open:
  Aanvang:
  Sluiting:
  13:00u
  13:00u
  17:00u


  social media

  KUNSTBENDE LIMBURG

  Op zondag 3 februari tussen 13:00 en 17:00 organiseert Kunstbende Limburg verschillende workshops in Poppodium VOLT. Deze zijn gratis toegankelijk voor iedereen van 13 t/m 18 jaar. 

  OPEN PODIUM

  De super locatie VOLT staat de hele dag tot jouw beschikking en biedt een fantastische kans om jouw talent te showen in een professionele omgeving. Ben jij tussen de 13 en 18 jaar oud en heb jij een talent in een van de volgende disciplines: Muziek, Theater, Dans, DJ of Fashion, geef je dan nu op voor het Open Podium. Aan een Open Podium zit geen wedstrijd element verbonden, je wordt dus niet beoordeeld door een jury. Tijdens deze dag kun je niet alleen je talent laten zien op een professioneel podium, maar worden er ook diverse workshops aangeboden.

  WORKSHOPS

  Naast het Open Podium organiseert Kunstbende Limburg in samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg ook een aantal workshops. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud kunnen gratis deelnemen aan de workshop DJ, Fashion, Film, Expo (beeldende kunst), Muziek. Deze workshops worden gegeven door professionals en vinden ook plaats tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

  Inschrijven kan via https://www.kunstbendelimburg.nl/VOLT19/

   

  Deel dit event:

  Kijk ook eens bij deze shows

  
  Douwe Bob Sat 23 Feb 2019
  Sat 23 Feb

  Max / DEUR: 20:00 / TICKETS: 20,00
  Pop-Rock, Indie, Singer-Songwriter-Folk

  Sat 23 Feb
  Max
  DEUR: 20:00 uur
  TICKETS: 20,00
  Pop-Rock, Indie, Singer-Songwriter-Folk

  
  I Against I vr 15 mrt 2019
  vr 15 mrt

  Kleine zaal / DEUR: 20:00 / TICKETS: 5,00
  Hardcore-Punk

  vr 15 mrt
  I Against I
  SUPPORT: + Primetime Failure
  Kleine zaal
  DEUR: 20:00 uur
  TICKETS: 5,00
  Hardcore-Punk

  
  Hard2Get Homecoming Show vr 12 apr 2019
  vr 12 apr

  Grote zaal / DEUR: 20:00 / TICKETS: 5,00
  Pop-Rock, Indie, Diverse

  vr 12 apr
  Grote zaal
  DEUR: 20:00 uur
  TICKETS: 5,00
  Pop-Rock, Indie, Diverse

  FAQ
  De meest gestelde vragen bij Volt.
  Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Activetickets geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij MusicMachine in Sittard-Geleen.

  Ruimte huren bij Volt?

  Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Contact met Volt?
  Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Bereikbaarheid en parkeren?
  Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

  Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

  Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
  Eten voor de show?
  Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
  Overnachten?
  Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
  Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
  Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
  Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
  Stadsboerderij / www.weva.nl
  Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
  Mogelijkheden voor mindervaliden?
  Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
  Leeftijdsrestricties?

  Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

  Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
  Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
  Specificaties over het geluid?

  Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

  Afgelast, wat nu?
  Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
  Verplaatst, wat nu?
  In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
  Geeft Volt geld terug?
  Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
  • Tel
   +31 46 4007353
  • Email
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bank
   NL28RABO0187610355
  • KVK
   41073603
  • BTW
   NL808806245B01
  • Adres
   Odasingel 88
   6131 GZ Sittard
  • Cookieverklaring
  • Privacyverklaring

  logo volt

  Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
  Voor informatie klik hier.