...

blank

  • vr 26 okt

    Rico & Sticks

    Dagen
    :
    Uur
    :
    Minuten
    :
    Seconden


  • prijzen en tijden

    DATUM / LOCATIE
    Datum:
    Locatie:
    Leeftijd:
    vr 26 okt
    Grote zaal
    16+
    PRIJZEN
    Website:
    Deur:
    €21,00
    €25,00

    TIJDEN
    Open:
    Aanvang:
    Sluiting:
    20:00u
    21:00u
    01:00u


    social media

    Rico & Sticks

    Rico & Sticks hebben het afgelopen jaar samen met Kubus uitverkochte grote zalen én festivals in Nederland platgespeeld, rondom hun laatste studio album ‘IZM’. De “IZM’ tour was in navolging op hun ‘Opgezwolle Tot Nu’ zegetocht uit 2015, welke eindigde met een legendarische show in de Ziggo Dome. Dit najaar willen de heren aankomende nieuwe tracks, lost tracks en classics in de kleinere zalen van het land ten gehore brengen.

    In kleinere settings laten zien waar hun muziek om draait, waar de teksten nu over gaan, de intimiteit met het publiek opzoeken. Dus heb je de mannen gemist tijdens de laatste tour of simpelweg zin om ze nog een keer te zien in een speciale, intieme setting? Koop dan snel je ticket voor deze show voor je te laat bent!

    Deel dit event:    Kijk ook eens bij deze shows

    
    Memphis Maniacs za  6 okt 2018

    Memphis Maniacs

    Meesters van de Mashup
    za 6 okt

    Max / DEUR: 20:00 / TICKETS: 18,50
    Diverse

    za 6 okt
    Max
    DEUR: 20:00 uur
    TICKETS: 18,50
    Diverse

    
    Nieuwe munten di  1 jan 2019
    wo 6 jun

     

     

     

    Nieuwe munten

     

    Volt heeft nieuwe munten. De oude munten (roze) zijn tot 2 januari 2019 geldig. Zorg dat je ze tijdig opmaakt! Ze kunnen na 1 januari 2019 niet meer worden ingewisseld.

    De nieuwe gele munten zijn geldig tot 1 juli 2019.

    
    Local Heroes vr 14 sep 2018

    Local Heroes

    Ism Butterfly Moves
    vr 14 sep

    Kleine zaal / DEUR: 20:00 / TICKETS: 5,00
    Diverse

    vr 14 sep
    Kleine zaal
    DEUR: 20:00 uur
    TICKETS: 5,00
    Diverse

    FAQ
    De meest gestelde vragen bij Volt.
    Waar kan ik tickets kopen?

    Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Activetickets geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij MusicMachine in Sittard-Geleen.

    Ruimte huren bij Volt?

    Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

    Contact met Volt?
    Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    Bereikbaarheid en parkeren?
    Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

    Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

    Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
    Eten voor de show?
    Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
    Overnachten?
    Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
    Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
    Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
    Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
    Stadsboerderij / www.weva.nl
    Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
    Mogelijkheden voor mindervaliden?
    Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
    Leeftijdsrestricties?

    Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

    Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
    Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
    Specificaties over het geluid?

    Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

    Afgelast, wat nu?
    Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
    Verplaatst, wat nu?
    In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
    Geeft Volt geld terug?
    Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
    • Tel
      +31 46 4007353
    • Email
      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    • Bank
      NL28RABO0187610355
    • KVK
      41073603
    • BTW
      NL808806245B01
    • Adres
      Odasingel 88
      6131 GZ Sittard
    • Cookieverklaring
    • Privacyverklaring

    logo volt

    Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
    Voor informatie klik hier.