...

blank

 • Dit evenement vond plaats op za 26 mei t/m zo 27 mei

  Silent Disco @ Groove Garden • prijzen en tijden

  DATUM / LOCATIE
  Datum:
  Einddatum:
  Locatie:
  Leeftijd:
  za 26 mei
  zo 27 mei
  -- 16+
  PRIJZEN
  Website:
  --

  TIJDEN
  Open:
  Aanvang:
  Sluiting:
  14:00u
  14:00u
  23:00u


  Silent Disco

  Poppodium Volt is met haar Silent Disco ook dit jaar weer te vinden op het Groove Garden Festival op zaterdag 26-05 en zondag 27-05!

  Diverse genres & 2 kanalen

  Dit jaar geen roze tent, maar een ander opblaasbaar schepsel dat we nog even geheim houden. Wederom zullen onze dj's jullie vermaken met muziek dwars door de platenkast: van metal tot techno en van hardcore tot de beste 90's knallers en guilty pleasures! Middels twee kanalen kun je kiezen in welke Dj je op dat moment het meeste zin hebt. Geen zin in een koptelefoon? Alleen kijken of dansen zonder koptelefoon mag ook!

  Breng je dit jaar een bezoekje aan Groove Garden? Kom dan zeker langs onze Silent Disco, plezier gegarandeerd! 

  LET OP! Hoewel via dit kanaal wordt gecommuniceerd dat de Silent Disco gratis is kun je onze tent alleen maar bezoeken wanneer je een ticket hebt voor Groove Garden Festival

  TIJDSCHEMA'S!!

  Zaterdag 26 mei
  14:00-15:00 Nuts vs. Tomp$on
  15:00-16:30 Saigai vs. WMKS
  16:30-18:00 H.A.R. vs. Hitamas
  18:00-19:30 Avello Blue vs. SDNX
  19:30-21:00 Re-noize vs. Dj Arie M
  21:00-22:30 Bitches Collective vs. Bitches Collective
  22:30-00:00 What's Wrong With My Brain vs. Blast From The Past

  Zondag 27 mei
  14:00-15:30 Alex Ebs vs. Nuts
  15:30-17:00 Re-Noize vs. Hitamas
  17:00-18:30 Avello Blue vs. Wentelteefjes
  18:30-20:00 All Black Tactics & Mick Mazoo vs. Wentelteefjes
  20:00-21:30 Lahoax & Havey vs. Abstrakt Syntax
  21:30-23:00 Blast From The Past vs. What's Wrong With My Brain

   

  Deel dit event:
  FAQ
  De meest gestelde vragen bij Volt.
  Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Activetickets geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij MusicMachine in Sittard-Geleen.

  Ruimte huren bij Volt?

  Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Contact met Volt?
  Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Bereikbaarheid en parkeren?
  Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

  Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

  Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
  Eten voor de show?
  Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
  Overnachten?
  Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
  Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
  Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
  Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
  Stadsboerderij / www.weva.nl
  Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
  Mogelijkheden voor mindervaliden?
  Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
  Leeftijdsrestricties?

  Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

  Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
  Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
  Specificaties over het geluid?

  Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

  Afgelast, wat nu?
  Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
  Verplaatst, wat nu?
  In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
  Geeft Volt geld terug?
  Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
  • Tel
   +31 46 4007353
  • Email
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bank
   NL28RABO0187610355
  • KVK
   41073603
  • BTW
   NL808806245B01
  • Adres
   Odasingel 88
   6131 GZ Sittard
  • Cookieverklaring
  • Privacyverklaring

  logo volt

  Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
  Voor informatie klik hier.