...

blank

 • Dit evenement vond plaats op zo 17 dec

  Kunstbende: Workshops • prijzen en tijden

  DATUM / LOCATIE
  Datum:
  Locatie:
  Leeftijd:
  zo 17 dec
  -- 16+
  PRIJZEN

  TIJDEN
  Open:
  Aanvang:
  Sluiting:
  13:00u
  13:00u
  17:00u


  social media

  In samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg organiseert Kunstbende Limburg een aantal workshops op zondag 17 december 2017. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud kunnen gratis deelnemen aan de workshop DJ, Fashion, Film, Expo (beeldende kunst), Muziek of Taal. Deze workshops worden gegeven door professionals en vinden plaats tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

  Naast deze workshops wordt er ook een Open Podium georganiseerd!

  Opgeven voor (een van) de workshops of het Open Podium kan via deze link.

  Hieronder een overzicht van de workshops:

  WORKSHOP PRODUCEN

  Hoe begin je aan een track? Waar kun je inspiratie uit vinden? Dit zijn vragen die aan bod komen in de workshop producen. Maak je al eigen tracks? Dan zal de coach je begeleiden en feedback geven om verder te kunnen groeien. Is producen nog nieuw voor je? Dan helpt de coach je op weg in de wereld van synths en beats. Het maakt dus niet uit of je een beginnend of gevorderd producer bent. We maken kleine groepjes van 2 à 3 producers bij elkaar, de workshops duurt ongeveer een uur.

  WORKSHOP FILM

  Hoe begin je aan een script? Hoe maak je een tijdsplanning. Hoe vind je de juiste acteurs? Welke keuzes maak je in het filmproces? Welke shots of perspectieven werken beter? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen bij het maken van een film. De workshop is deels persoonlijk en deels in groepsvorm. Iedereen kan deelnemen, het maakt dus niet uit of je wel of niet al een idee hebt voor jouw volgende film.

  WORKSHOP FASHION

  Zelf een kledingstuk maken. Een outfit van begin tot eind ontwerpen en in elkaar zetten. Werken met verschillende materialen en technieken? In deze workshop wordt er gekeken naar de verschillende aspecten die komen kijken bij het maken van een kledingstuk, outfit of look. Iedereen kan deelnemen. Het maakt dus niet uit of je wel of juist nog geen idee hebt wat je gaat maken, je zult deze middag sowieso geïnspireerd worden.

  WORKSHOP EXPO

  Hoe krijg je nieuwe inspiratie? Hoe kun je jouw creatieve talent blijven uitdagen en helpen verder te ontwikkelen? Voor deze coachingsdag maakt het niet uit of je al heel ver bent met het maken van een eigen creatie. Iedereen is welkom, ook als je nog geen idee hebt wat je precies wilt gaan maken.

  WORKSHOP MUZIEK

  Deze workshop staat in het teken van songwriting. Tijdens deze workshop zal je één uur lang in je groepjes van 2 á 3 deelnemers gecoacht worden om gericht feedback te krijgen op je eigen liedjes. Schrijf je al eigen songs? Dan is dit echt wat voor jou! Schrijf je nog geen eigen songs? Dan gaat de workshopdocent samen met jou op zoek naar inspiratie voor het schrijven van eigen liedjes. Wellicht word je geïnspireerd om dit in de toekomst wel te gaan doen!

  WORKSHOP TAAL

  Hoe kun je creativiteit uitlokken? En waar kun je als schrijver inspiratie uit ophalen? In deze workshop wordt er ingegaan op het begin van schrijven zodat jij een vliegende start kan maken aan je werk!

  Deel dit event:
  FAQ
  De meest gestelde vragen bij Volt.
  Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Activetickets geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij MusicMachine in Sittard-Geleen.

  Ruimte huren bij Volt?

  Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Contact met Volt?
  Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Bereikbaarheid en parkeren?
  Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

  Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

  Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
  Eten voor de show?
  Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
  Overnachten?
  Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
  Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
  Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
  Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
  Stadsboerderij / www.weva.nl
  Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
  Mogelijkheden voor mindervaliden?
  Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
  Leeftijdsrestricties?

  Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

  Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
  Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
  Specificaties over het geluid?

  Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

  Afgelast, wat nu?
  Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
  Verplaatst, wat nu?
  In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
  Geeft Volt geld terug?
  Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
  • Tel
   +31 46 4007353
  • Email
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bank
   NL28RABO0187610355
  • KVK
   41073603
  • BTW
   NL808806245B01
  • Adres
   Odasingel 88
   6131 GZ Sittard
  • Cookieverklaring
  • Privacyverklaring

  logo volt

  Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
  Voor informatie klik hier.