...

blank

 • Dit evenement vond plaats op do 14 dec

  The New Wave Of Dutch Heavy Jazz • prijzen en tijden

  DATUM / LOCATIE
  Datum:
  Locatie:
  Leeftijd:
  do 14 dec
  -- 16+
  PRIJZEN
  Website:
  Deur:
  --
  --

  TIJDEN
  Open:
  Aanvang:
  Sluiting:
  19:00u
  19:30u
  01:00u


  social media

  The New Wave Of Dutch Heavy Jazz

  Vier energie-explosies op één avond verenigd onder de noemer ‘The New Wave Of Dutch Heavy Jazz’. Vanuit alle windstreken kruipen 4 bands uit het riool om de underground van Nederland een gezicht te geven. Verwacht allesverwoestende geluidserupties en muzikale oerkreten uit het diepste van de ziel vormgegeven in vier veelal akoestische mokerslagen. Oordopjes aanbevolen!

  Albatre | Rotterdam

  Met meerdere internationale tours achter de rug is dit uiterst strakke trio terug in Poppodium Volt om hun brute jazz core ten gehore te brengen. Hun mix van speelse free jazz en snoeiharde noise bevindt zich altijd op de grens van het schizofrene.

  Bandcamp

  Cactus Truck | Amsterdam

  Wat krijg je als je flarden delta blues, free jazz, Japanse noise en no wave met elkaar mengt? Juist: Cactus Truck! De jongens zijn de afgelopen tijd vooral bezig geweest met andere samenwerkingen (zoals met Ken Vandermark en Dirk Serries) en zijn daarom extra gemotiveerd om bij Poppodium Volt om de boel aan gort te spelen.

  Website & Bandcamp

  Donné et Desirée | Arnhem & Nijmegen

  Dit coole post/avant rock duo staan berucht om hun wervelende shows waarbij de attributen van drummer Donné je om de oren vliegen en de gitaar van gitarist Steven zomaar in je nek kan belanden. Semi improv, semi jazz, semi noiserock, sterk refererend aan MC5 en John Cage.

  Website & Soundcloud

  Dead Neanderthals | Nijmegen

  Sax en drums, meer hebben deze jongens niet nodig om je doof te maken. Ze smeden noise, jazz, metal en grindcore om tot een kanonskogel die je omverblaast. Aan productiviteit trouwens ook geen gebrek: het vierde album van 2017 is net uit op Burning World Records en zal vanavond verkrijgbaar zijn!

  WebsiteBandcamp

  Tim Op Het Broek 

  De dag wordt ondersteund door lekkere plaatjes uit de platenkast van plaatjeskoning en L1 (en KinkFM) radio-DJ Tim Op Het Broek.

  Jazzblazzt

  Dit event vindt plaats in samenwerking met JazzBlazzt

  Deel dit event:


  FAQ
  De meest gestelde vragen bij Volt.
  Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Activetickets geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij MusicMachine in Sittard-Geleen.

  Ruimte huren bij Volt?

  Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Contact met Volt?
  Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Bereikbaarheid en parkeren?
  Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

  Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

  Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
  Eten voor de show?
  Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
  Overnachten?
  Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
  Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
  Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
  Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
  Stadsboerderij / www.weva.nl
  Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
  Mogelijkheden voor mindervaliden?
  Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
  Leeftijdsrestricties?

  Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

  Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
  Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
  Specificaties over het geluid?

  Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

  Afgelast, wat nu?
  Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
  Verplaatst, wat nu?
  In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
  Geeft Volt geld terug?
  Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
  • Tel
   +31 46 4007353
  • Email
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bank
   NL28RABO0187610355
  • KVK
   41073603
  • BTW
   NL808806245B01
  • Adres
   Odasingel 88
   6131 GZ Sittard
  • Cookieverklaring
  • Privacyverklaring

  logo volt

  Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
  Voor informatie klik hier.