...

blank

 • Dit evenement vond plaats op za 28 okt

  Slasj Rocks • prijzen en tijden

  DATUM / LOCATIE
  Datum:
  Locatie:
  Leeftijd:
  za 28 okt
  -- 16+
  PRIJZEN
  Website:
  Deur:
  --
  --

  TIJDEN
  Open:
  Aanvang:
  Sluiting:
  20:00u
  20:30u
  03:00u


  social media

  Concert Slasj Rocks in Poppodium Volt

  Slagwerkgroep Slasj van harmonie St. Joseph in Sittard presenteert, onder leiding van Roland Jaegers en in samenwerking met Mo Jones en Ruth Maassen, het concert Slasj Rocks op zaterdag 28 oktober 2017 vanaf 20:30 uur in het Sittardse Poppodium Volt. Samen met muzikanten uit een coverband en een blazers ensemble uit het harmonieorkest brengen zij een scala aan rock klassiekers: van Queen en Golden Earring tot Red Hot Chili Peppers en Green Day, maar ook van intiem en ingetogen tot stevig en hard. Zeer aansprekende nummers die iedereen kent, in zeer verrassende uitvoeringen: genieten is gegarandeerd en stilstaan is uitgesloten!

  Mo Jones

  De presentatie van het concert is in handen van de Sittardenaar Mo Jones.

  Roland Jaegers

  De algehele leiding van het concert is in handen van Roland Jaegers, al ettelijke jaren dirigent van Slasj. Daarnaast is hij docent slagwerk en drums aan de muziekschool in Baesweiler (Duitsland), geeft hij voor de muziekscholen in Heerlen en Kerkrade slagwerk workshops, verzorgt de slagwerkopleiding voor een aantal andere verenigingen én geeft les aan zijn eigen Drum- en Trommelschool in Bocholtz.

  Ruth Maassen

  Na 9 jaar vioolles is Ruth op haar 14e begonnen met gitaar spelen en zingen in verschillende bands, waarmee ze regelmatig heeft opgetreden in Nederland, België en Duitsland. Op haar 17e is ze gaan studeren aan de Rockacademie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) waar ze in 2005 haar diploma voor Zang en Docent behaald heeft. Nadat ze de afgelopen tijd zangeres en gitariste in Reincarnatus (‘stoere folk door stoere meiden’) is geweest werkt ze momenteel als zangdocent op de muziekscholen van Kerkrade en Maastricht, speelt en zingt ze in rock-coverband Solid.

  Kaarten

  Wilt u ook naar het concert Slasj Rocks in Poppodium Volt? De entree bedraagt 5 euro. Kaarten hiervoor zijn te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Deel dit event:
  FAQ
  De meest gestelde vragen bij Volt.
  Waar kan ik tickets kopen?
  Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Ticketmaster geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij één van de Primera winkels die ons land rijk is en MusicMachine in Sittard-Geleen.
  Ruimte huren bij Volt?

  Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Contact met Volt?
  Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  Bereikbaarheid en parkeren?
  Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

  Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

  Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
  Eten voor de show?
  Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
  Overnachten?
  Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
  Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
  Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
  Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
  Stadsboerderij / www.weva.nl
  Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
  Mogelijkheden voor mindervaliden?
  Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
  Leeftijdsrestricties?

  Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

  Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
  Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
  Specificaties over het geluid?

  Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

  Afgelast, wat nu?
  Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
  Verplaatst, wat nu?
  In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
  Geeft Volt geld terug?
  Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
  • Tel
   +31 46 4007353
  • Email
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bank
   NL28RABO0187610355
  • KVK
   41073603
  • BTW
   NL808806245B01
  • Adres
   Odasingel 88
   6131 GZ Sittard
  • Cookiebeleid
  • Website Disclaimer

  logo volt

  Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
  Voor informatie klik hier.