...

blank

  • vr 8 dec

    Dool

    Dagen
    :
    Uur
    :
    Minuten
    :
    Seconden


  • prijzen en tijden

    DATUM / LOCATIE
    Datum:
    Locatie:
    Leeftijd:
    vr 8 dec
    Grote zaal
    16+
    PRIJZEN
    Website:
    Deur:
    €13,00
    €15,00

    TIJDEN
    Open:
    Aanvang:
    Sluiting:
    20:00u
    21:00u
    03:00u


    social media

    DOOL

    Er broeit iets onder de industriële dampen van Rotterdam: Dool.

    Dool doolt door schemerige straten, de stad uit en de wildernis in. Gedragen door oneindige, soms hypnotiserende gitaarpartijen neemt zangeres Ryanne van Dorst de luisteraar mee op reis: van donkere grotten waar oeroude geesten dwalen (‘Oweynagat’) naar de diepe, duistere afgrond van een gebroken hart (‘Death of Love’). Soms is de muziek sensueel en uitdagend (‘Words on Paper’), dan weer indrukwekkend en onheilspellend, zoals in het sinistere en epische ‘Vantablack’ dat maar liefst 10 minuten klokt.

    De band bestaat niet uit de minsten: Micha Haring (The Devil’s Blood, The Hands) op drums, Job van de Zande (The Devil’s Blood, Malkovich) op bas, Reinier Vermeulen (The New Media, Liar of Golgotha) op gitaar en Nick Polak (Gold) op gitaar.

    Hoorbaar beïnvloed door bands als Sisters of Mercy en Sonic Youth neemt Dool die invloeden en maakt er iets geheel eigens en unieks van, op zoek naar hun ware identiteit. De muziek is zowel agressief als dynamisch, met elementen van duistere rock, gothic pop en psychedelic metal in een verrassend jasje.

    All those who wander are Dool...

    Support: GOLD

    Het Rotterdamse GOLD (met leden van o.a. The Devil's Blood, Backfire, Malkovich en Tenement Kids) gooit de afgelopen 5 jaar wereldwijd hoge ogen met hun eigenzinnige en eigentijdse geluid, dat het midden houdt tussen post-punk, post-black metal, donkere pop en avant-garde rock. Media uiteenlopend van The New York Times tot Kerrang zijn vol lof over GOLD en de donkere, aangrijpende rock die een geheel eigen plek in het hedendaagse muzikale landschap inneemt.

    Deel dit event:


    Kijk ook eens bij deze shows

    
    GRATIS
    Metal Disko za 11 nov 2017

    Metal Disko

    SLAYEEEEER!
    za 11 nov

    Café / DEUR: 21:00 / TICKETS: GRATIS
    Heavy

    za 11 nov
    Café
    DEUR: 21:00 uur
    TICKETS: GRATIS
    Heavy

    
    FemME za 21 okt 2017

    FemME

    BEYOND GOD + END OF THE DREAM
    Female Fronted Night
    GEANNULEERD!

    DIT EVENEMENT VOND PLAATS OP za 21 okt 2017
    Heavy

    za 21 okt
    FemME
    SUPPORT: BEYOND GOD
    SUPPORT: END OF THE DREAM
    Grote zaal
    DEUR: 18:30 uur
    TICKETS: 13,50
    Heavy

    
    Green Lizard Tribute to Nirvana vr 24 nov 2017
    vr 24 nov

    Grote zaal / DEUR: 20:30 / TICKETS: 11,00
    Heavy, Pop-Rock

    HSZUYD logo
    vr 24 nov
    Grote zaal
    DEUR: 20:30 uur
    TICKETS: 11,00
    Heavy, Pop-Rock

    FAQ
    De meest gestelde vragen bij Volt.

    Waar kan ik tickets kopen?

    Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Ticketmaster geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij één van de Primera winkels die ons land rijk is en MusicMachine in Sittard-Geleen.

    Ruimte huren bij Volt?

    Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

    Contact met Volt?

    Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

    Bereikbaarheid en parkeren?

    Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

    Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

    Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

    Eten voor de show?

    Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

    Overnachten?

    Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
    Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
    Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
    Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
    Stadsboerderij / www.weva.nl
    Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland

    Mogelijkheden voor mindervaliden?

    Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

    Leeftijdsrestricties?

    Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

    Iets verloren, hoe krijg ik het terug?

    Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

    Specificaties over het geluid?

    Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

    Afgelast, wat nu?

    Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

    Verplaatst, wat nu?

    In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

    Geeft Volt geld terug?

    Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
    • Tel
      +31 46 4007353
    • Email
      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    • Bank
      NL28RABO0187610355
    • KVK
      41073603
    • BTW
      NL808806245B01
    • Adres
      Odasingel 88
      6131 GZ Sittard