...

Wij leven voor popcultuur

Volt heeft een vast team en veel vrijwilligers

Even voorstellen: het team

Bart Becx

Coördinator

Als coördinator weet Bart alles over het reilen en zeilen van Volt. Met heel wat ervaringsjaren in de muziekindustrie op zak zorgt hij ervoor dat producties en zaken binnen Volt goed verlopen en geeft hij sturing aan het hele team. Kortom: een manusje-van-alles. Zijn spreekwoordelijke deur staat altijd open voor vragen.
Hugo Copier

Hugo Copier

Coördinator horeca, productie en vrijwilligers

Alles wat met producties te maken heeft komt uiteindelijk bij Hugo terecht. Als coördinator horeca, vrijwilligers en producties weet Hugo wat er speelt. Heb je vragen over producties of een vrijwilligersfunctie dan kun je bij Hugo terecht. Hij staat altijd klaar voor een praatje.

Lesley Klaverdijk

Popprogrammeur

Lesley is onze chef muziek. Hij zorgt ervoor dat de leukste en vetste acts op het podium van Volt staan. Al ruim 10 jaar is hij actief binnen de muziekwereld, onder andere als bassist van de band Call it Off. De popwereld kent hij dan ook van binnen en van buiten.

Loes Pustjens

Publiciteit en Marketing

Heb je vragen over promotie, publiciteit en marketing? Dan ben je bij Loes aan het juiste adres. Ze heeft een studie communicatiewetenschap afgerond, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld der communicatie, en is bovenal een taalneuroot pur sang.

Vrijwilliger worden?

Heb jij interesse in de wereld van de popmuziek? Meld je dan vandaag nog aan als vrijwilliger bij Volt.

Algemeen nut beogende instellingen (ANBI)


Westelijke Mijnstreek

Poppodium Volt is het poppodium voor de Westelijke Mijnstreek en een (culturele) Algemeen Nut Beogende Instelling. We hebben als missie om een grote culturele bijdrage te leveren aan de Westelijke Mijnstreek, door mensen popmuziek in al haar facetten te laten beleven. Zowel voor het podium, op het podium als achter het podium. Volt is een professioneel podium met een onderscheidend programma waar de deuren wijd open staan. Een thuishaven voor artiesten en muziekliefhebbers. Een productie- en oefenlokaal voor muzikanten. Een doe- en leercentrum. Een voedingsbodem voor talent.

Kernwaarden

Openheid, samenwerking, professionaliteit en betrouwbaarheid zijn, net zoals voor vele andere podia, onze kernwaarden. We zoeken altijd naar de dialoog en proberen zoveel mogelijk lokale culturele uitingen en talenten te ondersteunen en te betrekken bij onze eigen activiteiten. Ook al maken we soms gebruik van gebaande paden, we laten ons er zeker niet door leiden. Uitdagingen en frisse inzichten is waar we naar op zoek zijn. Zo proberen we samen met de regio de alsmaar in beweging zijnde popcultuur te versterken.

Contact

 • Adres

  Odasingel 88
  6131GZ Sittard
 • Telefoon

  +31 46 4007353
 • Email

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Bank

  NL28RABO0187610355
 • Kvk

  41073603
 • BTW

  NL808806245B01
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.
Waar kan ik tickets kopen?

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Activetickets geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij MusicMachine in Sittard-Geleen.

Ruimte huren bij Volt?

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contact met Volt?
Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bereikbaarheid en parkeren?
Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.
Eten voor de show?
Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.
Overnachten?
Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl
Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland
Mogelijkheden voor mindervaliden?
Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.
Leeftijdsrestricties?

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden te alle tijde gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Iets verloren, hoe krijg ik het terug?
Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!
Specificaties over het geluid?

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Afgelast, wat nu?
Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.
Verplaatst, wat nu?
In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.
Geeft Volt geld terug?
Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
 • Tel
  +31 46 4007353
 • Email
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Bank
  NL28RABO0187610355
 • KVK
  41073603
 • BTW
  NL808806245B01
 • Adres
  Odasingel 88
  6131 GZ Sittard
 • Cookieverklaring
 • Privacyverklaring

logo volt

Poppodium Volt is onderdeel van De Domijnen.
Voor informatie klik hier.