blank

 • Dit evenement vond plaats op vr 6 jan

  Vrijbrief Showcase • prijzen en tijden

  DATUM / LOCATIE
  Datum:
  Locatie:
  Leeftijd:
  vr 6 jan
  -- 16+
  PRIJZEN
  Kaartprijs
  --

  TIJDEN
  Open:
  Aanvang:
  20:00u
  20:30u


  Open jij Vrijbrief All Nighter?

  Ben jij een DJ? Opgelet: De winnaar mag de Vrijbrief All Nighter op 4 februari 2017 openen. Denk jij dat je mensen een vrijbrief kan bezorgen om maximaal te genieten? Heb jij het in je? Hier volgen de spelregels:

  Ronde 1

  1. Upload je eigen set op je soundcloud/mixcloud kanaal
  2. Geef je set de volgende naam: Vrijbrief All Nighter | Showcase - DJ contest set by: je eigen naam.
  3. Stuur de link van je mix naar dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 10 december 2016. Inzendingen na die datum worden niet gepubliceerd. 

  Vrijbrief selecteert in samenwerking met Tech it Deep de inzendingen die zich kwalificeren voor ronde 2. De winnaars van ronde 2 worden uiterlijk vóór 17 december 2016 bekend gemaakt.

  RONDE 2

  De setjes van de winnaars uit ronde 1 worden gelijktijdig geüpload op de Vrijbrief Showcase page (deze pagina). Vanaf dan gaat het stemmen beginnen. De 4 setjes die de meeste likes verzamelen vóór 31 december 2016 gaan naar de finale.

  DE FINALE

  De finale bestaat uit livesets van één uur van de 4 winnaars 06.01.2017 in thuisbasis Volt. Hier zal een jury (bestaande uit afgevaardigden van Vrijbrief, Tech It Deep en DJ’s van Vrijbrief & Friends) stemmen. Naast de jury mag ook het aanwezige publiek stemmen! De finale vind plaats in Poppodium Volt. Een avond met gratis entree en lekkere house. Diegene die op deze avond de meeste stemmen krijgt wint de Vrijbrief Showcase en mag de Vrijbrief All Nighter op 04.02.2017 openen.

  Deel dit event:
  FAQ
  De meest gestelde vragen bij Volt.

  Waar kan ik tickets kopen?

  Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de ticketlink te klikken. Je wordt dan naar Ticketmaster geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen. Mocht je niet online willen betalen dan kun je terecht bij één van de Primera winkels die ons land rijk is en MusicMachine in Sittard-Geleen.

  Ruimte huren bij Volt?

  Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

  Contact met Volt?

  Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Bereikbaarheid en parkeren?

  Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

  Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1 euro per uur, maximaal 5 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

  Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

  Eten voor de show?

  Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Op de website www.marktsittard.nl vind je ze allemaal! Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

  Overnachten?

  Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
  Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
  Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
  Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
  Stadsboerderij / www.weva.nl
  Budgethotel / www.fitland.nl/hotel-sittard-sporthotel-budgethotel-fitland

  Mogelijkheden voor mindervaliden?

  Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft tevens een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

  Leeftijdsrestricties?

  Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Uitzonderingen worden ten alle tijden gecommuniceerd via deze website en Facebook. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

  Iets verloren, hoe krijg ik het terug?

  Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

  Specificaties over het geluid?

  Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

  Afgelast, wat nu?

  Als een concert om wat voor reden dan ook niet doorgaat krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

  Verplaatst, wat nu?

  In dit geval blijven de tickets gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

  Geeft Volt geld terug?

  Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld ticketswap.nl.
  • Tel
   +31 46 4007353
  • Email
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bank
   NL28RABO0187610355
  • KVK
   41073603
  • BTW
   NL808806245B01
  • Adres
   Odasingel 88
   6131 GZ Sittard